Logo Lipno infokanál

Načítání nemovitosti

Celkem 11 fotografií, zobrazit všechny

Prodej zrekonstruovaného objektu, pozemek 7 249 m2, Benešov nad Černou, okres Český Krumlov

Plocha pozemku:
7249 m2
Adresa:
Benešov nad Černou
Cena:
cena v RK
Popis nemovitosti:

Exkluzivně nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný areál z roku 2015 s pozemkem o velkolepých 7 249 m2. Nemovitost leží v údolí říčky Černá, 1 km od Benešova nad Černou, 10 km od Kaplice a 20 km od Dolního Dvořiště. Podle územního plánu je zde možné realizovat téměř jakýkoliv záměr – plochy smíšené a obytné, které zahrnují bydlení, rekreaci, ubytovací zařízení, služby, vzdělávání atd. Ideální také pro lehkou výrobu farmaceutického průmyslu. Je zpracovaná zajímavá studie na přestavbu objektu na rekreační areál s apartmány.

Na pozemku se nachází třípodlažní stavba ve tvaru L o zastavěné ploše 601 m2. Celková podlahová plocha objektu je úctyhodných 1917 m2. Budova je v současné době rozdělena na výrobní, skladové a kancelářské prostory, včetně sociálu, jídelny, šaten, bytu a dílny. Objekt je v katastru vedený jako stavba pro občanskou vybavenost a kolaudovaný jako stavba pro výrobu a výzkum.

Při kompletní rekonstrukci v roce 2015 byla budova zateplena, má novou fasádu, střechu, hliníková okna a dveře, podlahy, nové zpevněné plochy nádvoří i parkoviště před branou s elektrickou brankou pro vjezd na pozemek. Nově zrekonstruované jsou také veškeré rozvody. Celý objekt je oplocený a zabezpečený kamerami. V objektu se nachází nákladní výtah s nájezdovou rampou.

O vytápění a ohřev teplé vody se stará kotel na dřevo, nebo tepelné čerpadlo – 65 kW, které sbírá odpadní teplo. Objekt je napojený na veřejný rozvod elektřiny (trafostanice) s vlastním záložním zdrojem. Voda je ze studny na vlastním pozemku. Kanalizace je řešena septikem.

Jedná se o velmi atraktivní nemovitost v zajímavé, turisticky vyhledávané lokalitě krásné přírody Novohradských hor, plné cyklostezek, pěších stezek a velkým nedostatkem ubytovacích kapacit.

Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám zajistíme nejvýhodnější financování na bankovním trhu. Neriskujete tak propadnutí celé rezervace. Kontaktujte nás. Jsme tu pro Vás!
 

Parametry nemovitosti

Operace:
Prodej
K nastěhování od:
28.10.2023
Číslo nemovitosti:
22024-1
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Adresa:
Benešov nad Černou
Terasa:
Ne
Balkon:
Ne
Lodžie:
Ne
Zahrada:
Ne
Výtah:
Ne
Sklep:
Ne
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Umístění objektu:
Polosamota
Plocha pozemku:
7249 m2
Zpět na Přehled