Logo Lipno infokanál

Načítání nemovitosti

Celkem 20 fotografií, zobrazit všechny

Prodej prostorného rodinného domu, osada vyhlídky - Jivno u Českých Budějovic

Plocha pozemku:
950 m2
Adresa:
Jivno
Cena:
9.790.000 ,-
Popis nemovitosti:

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji prostorný a jedinečný rodinný dům, který se nachází v osadě Vyhlídky – Jivno u Českých Budějovic. Dvoupodlažní dům se zastavěnou plochou 151 m2 stojí na pozemku 1101 m2, to vše najdete v klidné části obce v blízkosti rybníku Mrhal.

Prostorný dům o dispozici 4kk má dvě koupelny a dostatek dalšího místa pro Vaše využití. V přízemí domu je koupelna, samostatné WC, předsíň, šatna, garáž, technická místnost, kuchyně se spíží, jídelní kout a obývací pokoj se vstupem na terasu. Druhé patro nabízí ložnici, koupelnu s WC, dva samostatné dětské pokoje – každý se svojí šatnou a zajímavý otevřený prostor, který se dá využít jako pracovní či relaxační zóna.
Za zmínku stojí také velký půdní prostor (cca 60 m2), v současné době je využíván jen pro uskladnění, ale s trochou snahy zde může vzniknout další obytný prostor.

Výhodou domu je jeho soběstačnost a nízká nákladovost. Primárně je dům je zamýšlen k vytápění dřevem v krásném krbu s teplovodním výměníkem, ten rozvede teplou vodu do podlahového topení a do topných těles. Další možností vytápění je elektrický kotel. Na pozemku je vlastní studna s kvalitní pitnou vodou, při posledním měření jen těsně nedosáhla kvality kojenecké vody.

Tento rodinný dům má naprosto jedinečné kouzlo, které dotvoří klidná zahrada s terasou a vzrostou vegetací. Pozemek o velikosti 950 m2 Vám dává dostatek prostoru k využití. V minulosti zde byl také nadzemní bazén a dětský domek v korunách stromů.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, doporučujeme Vám osobní prohlídku. Neváhejte se na nás obrátit s případnými dotazy.

Parametry nemovitosti

Operace:
Prodej
Nemovitost byla již prodána
Číslo nemovitosti:
23082
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Adresa:
Jivno
Vodovod:
Studna
Terasa:
Ano
Balkon:
Ne
Lodžie:
Ne
Zahrada:
Ano
Výtah:
Ne
Sklep:
Ne
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Výbava:
Kuchyňská linka, Lednice, Nábytek, Pračka, Sporák, Sprchový kout, Krb, Zděné jádro, Terasa, Zahrada, Garáž, Venkovní stání, Internet, Myčka, Vana
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Umístění objektu:
Klidná část obce
Plocha zastavěná:
151 m2
Plocha pozemku:
950 m2
Plocha zahrady:
920 m2
Plocha terasy:
32 m2
Dopravní dostupnost:
Příměstská doprava, Silnice, I. třída
Elektřina u nemovitosti:
230v
Kanalizace:
Septik
Parkování:
Garáž, Venkovní stání
Zpět na Přehled