Logo Lipno infokanál

Načítání nemovitosti

Celkem 8 fotografií, zobrazit všechny

Prodej obchodního prostoru s možností předělání na 2 bytové jednotky, Skuherského, České Budějovice

Adresa:
České Budějovice
Skuherského
Cena:
6.590.000 ,-
Popis nemovitosti:

EXKLUZIVNĚ nabízíme k prodeji prostory zaběhlé nízkonákladové tiskárny, fungující 30 let v žádané lokalitě Českých Budějovic s možností předělání na dvě bytové jednotky. V případě zájmu je také možnost firmu přenechat včetně vybavení. Jedná se o skvělou investiční příležitost. Cena k jednání.

Celková výměra užitné plochy je 130m2. 1.NP-zázemí firmy, 2 x velká místnost, kancelář, sociální zařízení. V 2.NP je bytová jednotka pro komerční využití, včetně sprchového koutu a kuchyně.

Celá stavba je zděná. Opláštění je z minerální vaty a lamelového obkladu. Díky tomu je celá nemovitost velice úsporná – minimální náklady na energie. Nemovitost je bez ČP a je připojena na veškeré inženýrské sítě – voda, elektrika a plyn. Nemovitost je možné prodat včetně vybavení jako zaběhlou firmu, či bez vybavení jako místo pro Vaše podnikání. V případě stavebních úprav a snahy je také možné tento prostor předělat na 2 bytové jednotky. Jedná se o žádané historické centrum Českých Budějovic s veškerou občanskou vybaveností a na dosahu všeho, co si jen přejete (školy, školky, nákupní centra, náměstí Přemysla Otakara II. atd.). V případě zájmu o bližší informace či prohlídku se na mne neváhejte obrátit.

Parametry nemovitosti

Operace:
Prodej
Rezervace:
Rezervováno
K nastěhování od:
4.7.2022
Nemovitost byla již prodána
Číslo nemovitosti:
21113
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Komerce
Typ komerce:
Obchodní prostor
Adresa:
České Budějovice
Skuherského
Terasa:
Ne
Balkon:
Ne
Lodžie:
Ne
Zahrada:
Ne
Výtah:
Ne
Sklep:
Ne
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Umístění objektu:
Centrum obce
Plocha podlahová:
130 m2
Zpět na Přehled